1 + 13. Pepparkaka:
Ljus choklad fylld med pepparkakskola och rullad i egen mix av pepparkakskryddor.
Socker, grädde, glykos, kakaosmör, helmjölkspulver, smör, sojalecitin, vaniljpaste, kanel, kardemumma, nejlika, ingefära, kryddpeppar, flingsalt.
2 + 14. Brynt smör:
Vit resp. mörk choklad fylld med brynt smörkola.
Grädde, sirap, socker, muscovadosocker, glykos, kakaomassa, kakaosmör, mjölkpulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom, flingsalt, vaniljpaste.
3 + 15. Espresso/Kahlua:
Mörk choklad fylld med en ganache gjord på mörk choklad, espresso & Kahlua.
Kakaomassa, socker, kakaosmör, sojalecitin, socker, grädde, glykos, espresso, kahlua, smör.
4 + 16. Polkagris:
Vit choklad fylld med en ganache gjord på vit choklad och polkagris.
Socker, glykos, grädde, kakaosmör, mjölkpulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom, pepparmyntsolja.
5 + 17. Baileys:
Ljus choklad fylld med Baileyskola.
Socker, glykos, kakaosmör, grädde, Baileys, smör, helmjölkspulver, mjölksocker, kakaomassa, vasslepulver, skummjölkpulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom, flingsalt.
6 + 18. Passion:
Vit choklad fylld en ganache gjord på vit choklad och passion.
Socker, glykos, passionsjuice, kakaosmör, smör, helmjölkspulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom.
7 + 19. Knäck:
Ljus choklad fylld med knäckkola och mandel.
Socker, glykos, grädde, sirap, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa, mandel, smör, sojalecitin, naturlig vaniljarom.
8 + 20. Mojito/Kokos:
Vit choklad fylld med en ganache gjord på vit choklad och lime och rullad i kokos.
Socker, glykos, kakaosmör, grädde, helmjölkspulver, smör, sojalecitin, limejuice, aromämnen, myntablad, naturlig vaniljarom, kokos.
9 + 21. Xanté/Hasselnöt:
Mörk choklad fylld med en ganache gjord på mörk choklad och Xanté, och en hasselnötspraliné i botten.
Kakaomassa, socker, grädde, glykos, Xanté, hasselnöt, kakaosmör, mjölkpulver, smör, sojalecitin, naturlig vaniljarom.
10 + 22. Saffran:
Vit choklad fylld med en ganache gjord på vit choklad och saffran.
Socker, kakaosmör, grädde, helmjölkspulver, glykos, sojalecitin, naturlig vaniljarom, saffran.
11 + 23. Lakrits:
Mörk choklad fylld med en lakritskola och rullad i saltlakrits.
Socker, kakaomassa, glykos, grädde, kakaosmör, sojalecitin, vaniljpaste, lakritspulver, salmiak, potatisstärkelse, lakritsextrakt, aromer, solrosolja, ytbehandlingsmedel: bivax, naturlig vaniljarom.
12 + 24. Whisky/pistage:
Ljus choklad fylld med en ganache av mörk choklad och whisky, och en pistage-gianduja i botten.
Socker, kakaosmör, glykos, grädde, Whisky, mjölkpulver, kakaomassa, pistagenöt, smör, sojalecitin, naturlig vaniljarom.