1 + 13. Pepparkaka:
Ljus choklad fylld med pepparkakskola och rullad i egen mix av pepparkakskryddor.
Socker, grädde, glykos, kakaosmör, helmjölkspulver, smör, sojalecitin, vaniljpaste, kanel, kardemumma, nejlika, ingefära, kryddpeppar, flingsalt.
2 + 14. Brynt smör:
Vit resp. mörk choklad fylld med brynt smörkola.
Grädde, sirap, socker, muscovadosocker, glykos, kakaomassa, kakaosmör, mjölkpulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom, flingsalt, vaniljpaste.
3 + 15. Espresso/Kahlua:
Mörk choklad fylld med en ganache gjord på mörk choklad, espresso & Kahlua.
Kakaomassa, socker, kakaosmör, sojalecitin, socker, grädde, glykos, espresso, kahlua, smör.
4 + 16. Polkagris:
Vit choklad fylld med en ganache gjord på vit choklad och polkagris.
Socker, glykos, grädde, kakaosmör, mjölkpulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom, pepparmyntsolja.
5 + 17. Baileys:
Ljus choklad fylld med Baileyskola.
Socker, glykos, kakaosmör, grädde, Baileys, smör, helmjölkspulver, mjölksocker, kakaomassa, vasslepulver, skummjölkpulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom, flingsalt.
6 + 18. Passion:
Vit choklad fylld en ganache gjord på vit choklad och passion.
Socker, glykos, passionsjuice, kakaosmör, smör, helmjölkspulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom.
7 + 19. Knäck:
Ljus choklad fylld med knäckkola och mandel.
Socker, glykos, grädde, sirap, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa, mandel, smör, sojalecitin, naturlig vaniljarom.
8 + 20. Mojito/Kokos:
Vit choklad fylld med en ganache gjord på vit choklad och lime och rullad i kokos.
Socker, glykos, kakaosmör, grädde, helmjölkspulver, smör, sojalecitin, limejuice, aromämnen, myntablad, naturlig vaniljarom, kokos.
9 + 21. Xanté/Hasselnöt:
Mörk choklad fylld med en ganache gjord på mörk choklad och Xanté, och en hasselnötspraliné i botten.
Kakaomassa, socker, grädde, glykos, Xanté, hasselnöt, kakaosmör, mjölkpulver, smör, sojalecitin, naturlig vaniljarom.
10 + 22. Saffran:
Vit choklad fylld med en ganache gjord på vit choklad och saffran.
Socker, kakaosmör, grädde, helmjölkspulver, glykos, sojalecitin, naturlig vaniljarom, saffran.
11 + 23. Lakrits:
Mörk choklad fylld med en lakritskola och rullad i saltlakrits.
Socker, kakaomassa, glykos, grädde, kakaosmör, sojalecitin, vaniljpaste, lakritspulver, salmiak, potatisstärkelse, lakritsextrakt, aromer, solrosolja, ytbehandlingsmedel: bivax, naturlig vaniljarom.
12 + 24. Whisky/pistage:
Ljus choklad fylld med en ganache av mörk choklad och whisky, och en pistage-gianduja i botten.
Socker, kakaosmör, glykos, grädde, Whisky, mjölkpulver, kakaomassa, pistagenöt, smör, sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Va kul att du hittat hit till min hemsida och webshop! Jag som driver Gudö Konfektyr heter Annelie och bor i just Gudö i Haninge, Stockholm. Hos mig hittar du det mesta inom choklad och konfektyr som lyxiga chokladpraliner, chokladkakor, chokladbomber, fudge, kolor, godismarmelad. Gör även tårtor på beställning i mån om tid. Har ingen fysisk butik i dagsläget utan lägger upp på hemsidan eller sociala medier när jag har tillverkat och så kan man komma och hämta upp hos mig efter överenskommelse. Jag kan även skicka om du vill ge bort till nära och kära som inte bor i närheten.
© 2023 Gudö Konfektyr – Powered by Quickbutik